Posted on Leave a comment

Antrekk 1958

Ahhh… antrekk. Enkelt og greit.

Snikkarbukse, godt vaska. Like fin til sko og støvlar som barbeint. Mange modellar å velje mellom (men ikkje i 1957!). Plass i lommer til verktøy, kniv og kamera. Sit betre og betre dessmeir du brukar den. Trengs ikkje å vaskast i utide.

Er det varmt i véret treng du ikje topp eller skjorte, men kjem skuggane sigande kan det ver greit å pakke seg inn i ei lun flanellskjorte. Tunn eller tjukk (den me har bilete av her kan du kjøpe hjå dei gode svenskane Blåkläder – og er fora). På varme sommardagar passar det vel best med ei tunn og mjuk skjorte. Kjem i alle slags fargar, så lenge du likar blått og raudt. Kan kjøpast over alt, men er du lur går du på LL Arbeidsklede, der er den billegast. Bruk og slit og sy og kast og kjøp ein ny neste år!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *