Arja – Draumeslott.

kr299.00

Korleis var det å vekse opp på Vestlandet på 50-talet? Møt Arja, ti år gammal i 1958, yngste dotter på eit landsens pensjonat der gjester og familie flytter inn og ut – alle med sine løyndomar, sorger og gleder. Saman med vener og skulekameratar utforskar ho livet, og lærer etter kvart seg sjølv betre å kjenne.

Eit blodig rovmord i Bergen natta til 8. mai 1945 kastar djupe skuggar over det heile. Eit mysterium må løysast før det er for seint, samstundes har Arja nok med å få seg ein kjærast…

Koronalansering 3. april 2020

SKU: 9 788293 53048 Kategori:

Beskrivelse

Sprudlande forteljarglede

Lenge hadde det kitla meg i skallen at eg ville fortelje noko om det miljøet eg vaks opp i heime. Ikkje fyrst og fremst mi eiga historie, det handla meir om å gje andlet og røyst til staden og tida då eg vaks opp

Eg har brukt dei siste åra på å verte kjend med Arja. No er mi gåve til deg at du kan verte kjend med ho òg.
Eg vonar du vert like glad i ho som eg er.

Arild, Bergen 2020

«… dette burde ligge an til å bli en skikkelig kultbok eller flere. Jeg har jo selv en relativt folkelig smak, og bare disse smakebitene har gitt meg lyst til å lese hele historien i sammenheng – en gang»

Gunnar Staalesen 2019

Arild Wærness, f. 1952, har skrive det populære joleheftet om Fjorden Cowboys. Saman med Gunnar Staalesen har han forfatta Varg Veums Julehefter og i 2019 henta han Fantomet til Bergen i ein forrykande historie skrive saman med Mike Collins og Knut Robert Knudsen.

Kundane melder

Ingen kundar har skrive noko enno.

Be the first to review “Arja – Draumeslott.”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *