Salg!

Varg Veums Vinterhistorier – no: Nedsett pris!

kr299.00 kr99.00

Vedr. porto: Me tek minimumstakst kr. 75.- for alle ordrar som me sender i posten, uansett kor mykje du handlar for . Det gjeld óg i bruktbua. Så det kan hende det vil løne seg å kjøpe noko anna samstundes 🙂

Hentar du lokalt er det sjølvsagt inga fraktkostnad …

Kategorier: ,

Beskrivelse

Dette er ei påkosta samlebok med dei fire jolehefta som kom ut på Egmont Forlag. Boka er forsynt med artiklar og intervju samt oppdaterte versjonar av heftene. Eit lite parti av bøkene er nummerert og signert av Gunnar Staalesen og Arild Wærness. Signerte og nummerte utgåver vert no selde så lenge lageret rekk.

OBS! Trykkeriet gjorde ei grov feil og trykte feil side på side 63 i boka, den som vart trykt var side 53, som dermed kom dobbelt. Side 63 er viktig for handlinga, det er eit vendepunkt i mysteriet i fortellinga «Spor i Snø». Alle bøkene som no vert seld – til rabattert pris – har fått innlimt rett side 63.

Alle dei som alt har boka, kjøpt jola 2017 – kan hente den manglande side 63 her. Print den ut på eit A4-ark – sida er forsynt med «klyppekantar» – og lim den inn oppå side 63 i boka, gjerne med vanleg limstift:

Havfruo Forlag 2017, 160 sider teikneserie og tekst.

Kundane melder

Ingen kundar har skrive noko enno.

Be the first to review “Varg Veums Vinterhistorier – no: Nedsett pris!”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *